Voor we naar de test gaan, zien we Rik op bezoek gaan bij Martine. Tenslotte hadden zij een deal, wat betreft het inzetten van de zwarte vrijstelling en het geven van een joker. Martine houdt oprecht vol dat zij de zwarte vrijstelling niet heeft ingezet (ze had er überhaupt niet één) en vindt dus dat Rik haar, volgens de afspraak, daarom een joker verschuldigd is. Hij geeft haar die.

De test

Kandidaat Biecht Vragen Nieuw onthulde vragen vorige test
Carolina Rik Rik Ajouad, Carolina, Chris, Marlijn, Martine, Rik, Viktor – Vr. 20: Margriet
Chris Margriet, Martine Martine Marlijn – Vr. 20: Marlijn
Margriet Chris Chris, Margriet, Viktor Margriet – Vr. 20: Viktor
Marlijn Chris, Margriet Vraag 20: Chris Chris – Vr. 20: –
Martine Rik Carolina, Chris, Margriet, Marlijn, Rik, Viktor
Rik Chris, Margriet, Marlijn Chris Marlijn – Vr. 20: Chris
Viktor Chris, Margriet, Martine, Rik, Viktor Chris, Margriet, Martine, Rik Carolina, Marlijn, Martine, Rik, Viktor

Volgens de eerste vraag van Rik waren de eerste plaatsen waar afgeleverd moest worden Den Bosch, Raar en Rotterdam. Den Bosch hebben we gezien bij Carolina en Viktor. Rotterdam bij Marlijn en Martine. Maar van wat we gezien hebben moesten Margriet en Rik hun eerste pakketje afleveren in Achter Het Klooster. Het lijkt me een kwestie van montage. Maar wie weet is dit wel uitsluitsel voor Margriet en Rik als potentiële Mol.

Dat Viktor eruit vliegt zegt niet zo zeer of hij wel of niet op de goede Mol zat. Het zegt dat hij niet naast De Mol ook nog op drie anderen moeten spreiden. Met nog 7 mensen in de groep, waarvan je zelf al niet De Mol bent, kan je niet op 2/3 van de groep inzetten.