De Mol en Wie Is De Mol 2017

Met het nieuwe jaar voor de deur betekent dat ook de nieuwe molseizoenen eraan zitten te komen. In Nederland start Wie Is De Mol seizoen 17 op 7 januari. En in België staat De Mol seizoen 5 gepland voor februari (een specifieke datum heb ik nog niet weten te vinden).

Echter, doordat ik in het afgelopen jaar ben gewisseld van baan, zal ik niet meer iedere keer de dag na de aflevering al een volledige BreakDown analyse kunnen leveren, gezien de tijd die daar wekelijks in gestoken wordt. Gelukkig ben ik naast de zaterdag en zondag ook vrij op vrijdag. En dus is het streven ernaar om wekelijks op de vrijdagen de analyses van De Mol uit België uit te werken. En op zondag, zoals al gebruikelijk was, de analyses van Wie Is De Mol? uit Nederland.

Geplande uitzondering

Nu zal ik daar in de tweede week van januari al van af moeten wijken, omdat ik een weekend weg ben en dus de tweede aflevering iets verlaat zal worden. Maar ik kom dat weekend op zondag in de middag terug, dus dan ga ik sowieso gelijk de aflevering van die week terug kijken en dan in de avonden die erop volgen proberen zo spoedig mogelijk de volledige analyse voor alle lezers proberen uit te werken.

De verschillen tussen de Vlaamse en Hollandse producties

Aan het einde van het Vlaamse seizoen eerder dit jaar gaf ik aan te gaan beschrijven wat de verschillen tussen De Mol en Wie Is De Mol? zijn, wat de voor- en nadelen van beide zijn ten opzichte van de ander en waarom in mijn optiek beide de moeite waard zijn om te volgen. Dit liet op een zeker moment alleen al zo lang op zich wachten, dat het programma niet meer een hot topic was. Echter, nu de nieuwe seizoenen eraan zitten te komen, is het een mooi moment dit alsnog te doen. Dus houd de komende week deze site in de gaten.

Nieuw voor De Mol en Wie Is De Mol 2017

Zoals wellicht al opgevallen was, is de site in een nieuw jasje gestoken. Eentje die beter aansluit bij de nu verdeelde content (de splitsing tussen de twee series die deels tegelijkertijd lopen).

Ook is er in het verleden gebleken dat lang niet iedereen in de gaten had, dat er meerdere pagina’s per analyse waren. Daarom zal voortaan de gehele aflevering in één pagina uitgewerkt worden. Dit zal wel tot gevolg hebben, dat de pagina’s vrij lang gaan worden. Maar ik ga uiteraard mijn best doen dit allemaal zo overzichtelijk mogelijk te houden voor iedereen.

Dat was voor nu wel weer genoeg van mijn kant. Daarom wil ik alleen nog iedereen fijne feestdagen wensen en veel mollenplezier in het nieuwe jaar!

Tot snel 8 januari voor de analyse van de eerste aflevering van Wie Is De Mol 2017!

Reacties

reacties